Nyhed. 

Specialindlæg/indlægssåler til sko, løbesko, skistøvler, snickers og hverdagssko.  

Mandag/Fredag/Lørdag.

Moving House, Tempovej 10B 2750 Ballerup.


Anders Kondrup.

Jeg hedder Anders og er født i 1957, har behandlet mennesker i en menneskealder, blev uddannet Fysiurgisk Massør for ca. 20 år siden, men er før det, blevet “misbrugt” af venner og familie som bare skulle have massage af mig.

Jeg har haft et større massage firma, hvor jeg hovedsageligt holdt til på Rigshospitalet, hvor jeg behandlede personalet, jeg havde på et tidspunkt 4 massører ansat, men det fjernede egentligt bare mit fokus på mine egne behandlinger, så det blev afhændet efter nogle år.
Jeg har stadig kunder fra Riget som jeg har haft i 15 år.
Har undervist på externe massageskoler og havde en enkelt år min egen skole.

Mine behandlinger går ud på at finde årsagen til dine problemer og derfra arbejde ud fra det, du kan godt risikerer at få øvelser og trænings vejledning med hjem i posen. Behandlingen består af fysiourgisk massage, manuel terapi, mobilisering, nogle gange akupunktur og tens behandlinger, desuden bruger jeg tit min fantastiske muskel rystepudser G5

Desuden kan du få kostvejledning såfremt der er behov for det, en hel del har allergier og intolerencer overfor forskellige fødevarer, som kan medføre uoplagthed, søvnbesvær, fordøjelses problemer osv, kan være at du er faldet for “skyr” bølgen og kan ikke tåle casilan som er mælkeproteinet, så kan der gå kludder i systemet.
Gluten allergi kan forårsage mangel på B12 vitaminet som giver godt humør.

Online Booking/Kropsterapi/Indlægssåler

Uddannelse.

Fysiugisk Massør, kranio sakral terapeut, akupunktør,   idræts pædogog, svømmelærer, crossfit instruktør. Kursus i åndedræt fra den Intelligente Krop
( Breathhold fra Innerdive med Jesper Stechman )

Er under uddannelse til Body-SDS terapeut.

Personlig træner.

Jeg har referencer til muskelopbygning, mobilitets træning,
Body -SDS. Træning efter operationer og skader, har selv kunstig hofte, gennem opereret knæ, afrevet biceps og supraspinatus   med efterflg. infektioner samt et par andre sjove ting. På trods af skader og operationer laver jeg stadig crossfit, løber, alpint skiløb osv, det handler om den rette indstilling og træning. 

ONLINE BOOKING

Kontakt.

Send besked og jeg svarer tilbage hurtigst muligt.