Nyheder

Klinikken på Østerbro skifter adresse pr 1 August 2024 fra Classensgade 25 til Masnedøgade 20,  2100 Ø, det er hos Salig, ingen ændringer i Booking proceduren.


Moving House, Tempovej 10B 2750 Ballerup
Specialindlæg/indlægssåler, Laser og Shockwave og Body sds behandling/massage.


Priser:

Massage / Kropsterapi.                                 55 min kr: 850,-

Massage / Kropsterapi.                                 85 min kr: 1300,-

Infrarød sauna                                               50 min kr: 500,-

Personlig træning og programlægning.      60 min kr: 845,-

Hjemme Træning eller behandling pr          60 min kr: 950,-

Transport aftales.

Betaling: Mobilepay eller kontant.

Massagen

Massagen er dybdegåede fysiurgisk massage med mere flere teknikker fra Body-SDS systemet, der løsner og frigør spændinger, det kan aftales mild ledfrigørelse efterfølgende.

G5 massage apparat er en forstørret muskelrystepudser som giver vibrationer og percussioner ind i muskler og led, bruges ved cykelrytter lår og lænderyg samt andre der har overtrænet deres krop, vibrationerne løsner overspændte muskler mere nænsomt og vibrerer dybt i muskelvævet samt giver liv til en træt og overbelastet krop.

Kranio sakral.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Terapeuten diagnostiserer klientens underliggende problematikker og arbejder med dette som fokus.

Behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at terapeuten med sine hænder “lytter” til mærkbare rytmer og bevægelser i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem. Terapeutens respektfulde måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.

Akupunkturen.

Akupunkturen er medicinsk akupunktur, hvor man stikker nåle i de spændte muskler, ikke at forveksle med den kinesiske læge akupunktur.

Infrarød sauna Jadesten / Biansten.

Negative ioner, hvad er det og hvad gør de ?

Energisten som jade- og biansten frigiver infrarøde stråler og negative ioner, der øger stofskiftet og immunsystemet og stimulerer blodcirkulationen.

De fleste personer med gigt og ledsmerter kender til påvirkningen af ioner. På kolde og regnfulde dage og ved optræk til uvejr fyldes luften med et overskud af positive ioner. Mange personer med gigt, kroniske reumatiske smerter i fingre, ryg og knæ klager over smerter i leddene. Personer med astma lider af vejrtrækningsbesvær og hvæser og gisper. Efter uvejret fyldes luften med et overskud af negative ioner, og personerne føler sig straks bedre tilpas. I naturen kender vi følelsen af de negativt ladede ioner når vi for eksempel holder ferie ved havet, går tur i en fugtig skov eller i bjergene, i nærheden af vandfald osv. Generelt steder hvor vand fordamper. Sådanne steder fornemmer vi at organismen beriger sig med ilt. Og specielt i skoven er luften ekstra frisk efter et tordenvejr, hvilket skyldes at lyn producerer enorme mængder af negative ioner. De negativt ladede ioner giver os en følelse af velvære og har også vist sig at være gavnlige for vores sundhed, helbred, arbejdslyst, og humør.

Jadesten.

Jadestenen er den sjældne skat. En jadesten indeholder mere end 30 slags sporstoffer, der er nyttige for kroppen, såsom selen, zink, nikkel, kobber, kobolt, mangan og så videre. Cellerne i kroppen resonerer med den bølgebevægelse, der udsendes af jadestenen. På den måde får cellerne i kroppen kraft. Blodcirkulationen fremmes og metabolismen øges. Jadestenen er kendt for med stor succes at sende infrarøde stråler i samme bølgelængde som kroppen. Og den er kendt for at producere negative ioner, der øger metabolismen.

Online Booking/Kropsterapi/Indlægssåler

Biansten.

Biansten betragtes generelt som en forløber for akupunktur hvor man anvender opvarmede spidse sten (i stedet for akupunkturnåle) til behandling af ryg- og nakkesmerter. Behandling med biansten er en af menneskehedens ældste medicinske praksis og er blevet anvendt som en del af Traditionel Kinesisk Medicin for forskellige vævsskader, især cervikal spondylose (akut eller kronisk smerte i nedre del af ryggen) samt hudlidelser. Ydermere, biansten frigiver infrarøde stråler og pulseringer. Disse pulseringer og infrarøde stråler hjælper dig ikke kun med at fordøje og optage din mad, men forbedrer også dit immunsystem.

Kontakt.

Send besked og jeg svarer tilbage hurtigst muligt.